back school

Back school

اولین مدرسه کمردرد، در سال 1970 میلادی در سوئد افتتاح شد که هدف اصلی آن، آموزش مکانیسم بدن، انجام صحیح کارها، آموزش وضعیتهای مناسب در طول شبانه روز به کلیه افراد جامعه بود. آنچه در اینجا می بینید خلاصه ای از آموزشهای مدرسه کمردرد می باشد.

 نکته قابل توجه این است که رعایت این اصول در عین سادگی، تأثیرات فوق العاده ای در دردهای ناحیه کمر و اندام تحتانی دارد. باید بدانید که بهترین راه درمان کمردرد پذیرفتن و کنار آمدن با آن است. تجربه نشان داده افرادی که سابقه مکرر کمردرد دارند، خود دریافته اند که استفاده از داروها و روشهای موقتی نه تنها باعث بهبودی آنها نشده بلکه به دلیل از بین بردن علائم بیماری، سبب می شود فرد با همان عادت های غلط قبلی، مکانیسم ضایعه درد را بیشتر و مزمن تر کند. نکته مهم پیشگیری از بروز کمردرد است که با رعایت اصول و انجام صحیح فعالیتهای روزانه به راحتی بدست می آید.

به نکات مهم زیر توجه کنید:

1. تا حد ممکن از نشستن روی زمین خودداری کنید و از صندلی استاندارد استفاده نمایید. اگر صندلی شما استاندارد نیست، بهتر است با گذاشتن بالش مناسب در ناحیه پشت، آنرا تا حدودی اصلاح کنید.

2. در حالت نشسته قوس کمر باید توسط تکیه گاه حفظ شود. (هرگز بدون تکیه گاه و در حالت قوز کرده ننشینید) بهتر است تکیه گاه صندلی نسبت به نشیمن گاه تقریباً 15 درجه شیب داشته باشد.

3. باسن باید کاملاً به تکیه گاه نزدیک باشد. هرگز در وضعیت لم داده قرار نگیرید. اگر وضعیت نشستن با هر دو پای کاملاً کشیده را به مدت طولانی حفظ کنید، ممکن است منجر به تشدید دردهای سیاتیک گردد.

4. از نشستن طولانی مدت در هر وضعیتی پرهیز کنید. لازم است بین ساعت هایی که مجبورید بنشینید، وضعیت خود را هر نیم ساعت یک بار تغییر دهید، بایستید و یا چند قدم راه بروید.

5. در مواقعی که مجبورید رانندگی طولانی مدت داشته باشید، بهتر است با فواصل منظم توقف کنید و از اتومبیل خارج شده چند قدم راه بروید.

6. در وضعیت ایستاده حتماً عضلات شکم را در حالت انقباض نگه دارید و اجازه ندهید قوس کمر زیاد شود. ( به عبارتی شکم خود را سفت کنید)

7. در حین ایستادن و راه رفتن، ستون فقرات خود را مستقیم نگه دارید و به گردن حالت اُفتاده یا به جلو آمده، ندهید.

8. وقتی می ایستید، شانه ها را بیش از حد به جلو یا عقب نبرید بلکه شانه ها باید در وضعیت ما بین جلو و عقب قرار بگیرند و عضلات آن کاملاً شل باشند.

9. برای برداشتن اجسام (حتی بسیار سبک) از روی زمین، با زانوهای خم و کمر صاف، این کار را انجام دهید و از دولا شدن جداً خودداری کنید. نکته: اجسام سنگین را هرگز به تنهایی جابجا نکنید.

10. هنگام حمل اشیاء، ستون فقرات خود را کاملاً در وضعیت صاف نگه دارید و جسم مورد نظر را تا حد ممکن به بدن خود نزدیک کنید.

11. تشک مناسب برای خوابیدن، تشکی است که دارای یک سطح نرم روی یک سطح سخت باشد و هنگامی که آنرا با دست فشار می دهید تنها یک سانتی متر فرو رفتگی ایجاد کند (هرگز مستقیماً روی زمین نخوابید) در هر صورت، استفاده از تشک های استاندارد توصیه می شود. ضمناً خوابیدن روی تشک های بادی و فنری در طولانی مدت منجر به بد شکلی های بدنی می شود.

استفاده از این نکات هیچ محدودیتی ندارد و برای تمام افراد تجویز می شود. بویژه برای خانمها که از نظر بدنی ظریف تر اند و بیشتر تحت استرس قرار دارند.

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد